x

 x
 X

Moderne Relaxfauteuil Model 5568
Unieke code: model5568
Moderne Relaxfauteuil Model 5568. FFauteuil in stof leverbaar v.a. € 1160,- Fauteuil in leer leverbaar v.a. € 1450,- voetenbank in stof leverbaar v.a. € 340,- voetenbank in leer leverbaar v.a. € 425,- Stressless Nordic heeft een moderne, zachte en eigentijdse uitstraling die goed past bij de verschillende banken uit de Stressless-collectie. De nieuwe fauteuil is traditiegetrouw verkrijgbaar met een zandloper-gevormd onderstel van gelamineerd beukenhout. De fauteuil is leverbaar in de maten medium en large.


vanaf € 1160,00

     
zittenplusstresslessstudiolarge logo stressless 2015Moderne Relaxfauteuil Model 5568

Fauteuil  in stof leverbaar v.a. € 1160,-
Fauteuil  in leer leverbaar v.a. € 1450,-
voetenbank in stof leverbaar v.a. € 340,-
voetenbank in leer leverbaar v.a. € 425,-


Stressless Nordic heeft alle populaire eigenschappen waar Stressless om bekent staat, zoals het gepatenteerde Plus-systeem voor een perfecte ondersteuning van de onderrug en de nek in elke positie. Door de zitting met comfort zones zakt u dieper weg. De glide-functie volgt de bewegingen van uw lichaam en kan naar uw eigen lichaamsgewicht worden aangepast. Het onderstel heeft de zelfde functie en samen bieden ze het ultieme zitcomfort. Stressless Nordic is leverbaar in 4 leer- en 14 stofsoorten. Met meer dan 140 soorten bekleding, die met houtsoorten in 7 verschillende kleuren gecombineerd kunnen worden, vindt u gegarandeerd de perfecte Stressless.


Technische gegevens:
1. het gegoten schuim met comfortzone’s garandeert het beste zitcomfort. De kleine uitsparingen in het schuim zorgen voor een betere luchtcirculatie en meer duurzaamheid.
2. het inlegwerk van zacht polyurethaan schuim zorgt voor een optimale zachtheid.
3. superzachte polyesthervezels geven een luxe zitgevoel en maken de fauteuil tot een aantrekkelijke verschijning.
4. De op een stalen frame gemonteerde flexo-veren zorgen voor een duurzame constructie en een aangename vering.
5. het Plus-Systeem zorgt automatisch voor de juiste ondersteuning van hoofd en lenden. Voor maximale stabiliteit, functionaliteit en duurzaamheid is deze functie dubbelzijdig uitgevoerd.
6. fauteuils van Stressless worden uitsluitend bekleed met echt rundleder of geselecteerde stoffen.
7. de Stressless glijfunctie activeert u automatisch met uw lichaamsgewicht, zonder dat u knoppen en/of hendels hoeft te bedienen.
8. het Stressless onderstel wordt vervaardigd uit verlijmd beukenhout. Dit in zeven kleuren (gebeitst en gelakt).

Afmetingen:     

  Breed     Hoog     Diep    
Fauteuil             75 100 75
Hocker    54 40 41