x

 x
 X

Moderne Relaxfauteuil Model 5615
Unieke code: model5615
Moderne Relaxfauteuil Model 5615. Leverbaar in leder v.a. € 2595,-. Deze fauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. 3 motoren, één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en de voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze z.g.n. “hart-balans”functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn opgenomen in de arm. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.


vanaf € 2595,00
Moderne Relaxfauteuil Model 5615
Leverbaar in leder  v.a. € 2595,-

Gebruikte materialen:
5615specs01

Deze fauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. 3 motoren, één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en de voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze z.g.n. “hart-balans”functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn opgenomen in de arm. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.
 

In maatvoering is de fauteuil naast de standaard (medium=M) ook als Extra Small (XS), Small (S) en Large (L) te verkrijgen.
Extra Small: in deze uitvoering is de zithoogte 2 cm. lager en de zitdiepte 4 cm. minder dan bij de standaard uitvoering.
Small: in deze uitvoering is de zithoogte 2 cm. lager en de zitdiepte 2 cm. minder dan bij de standaard uitvoering.
Large: in deze uitvoering is de zithoogte 2 cm. hoger en de zitdiepte 2 cm. meer dan bij de standaard uitvoering

Afmetingen:
5615specs02

Diverse pootmogelijkheden:
5615specsvoeten

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren