x

 x
 X

Moderne Relaxfauteuil Model 5694
Unieke code: model5694
Moderne Relaxfauteuil Model 5694. In leer leverbaar v.a. € 1495,-. Deze elegante moderne relaxfauteuil kan zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch worden versteld. Bij de handmatig verstelbare fauteuil wordt de rug versteld d.m.v. een drukveer. De voetklepverstelling gebeurt d.m.v. spierkracht en gewichtsverplaatsing.


vanaf € 1495,00
Moderne Relaxfauteuil Model 5694
In leer leverbaar v.a. € 1495,-
Deze elegante moderne relaxfauteuil kan zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch worden versteld. Bij de handmatig verstelbare fauteuil wordt de rug versteld d.m.v. een drukveer. De voetklepverstelling gebeurt d.m.v. spierkracht en gewichtsverplaatsing.

 

Technische gegevens:
5694 specs01

Bij de elektrisch verstelbare fauteuil worden rug en voetensteun, onafhankelijk van elkaar, bediend door twee motoren. De elektriciteit voor de elektromotoren wordt geleverd door een accu. De bediening van het elektrisch verstelbare systeem met 2 motoren geschiedt door middel van een tiptoetsbediening in het zijpaneel van de arm. De bediening van de tiptoetsen zit voorstaand links gemonteerd, maar kan tegen een meerprijs aan de andere kant gemonteerd worden.
Ook is er een topswing in de rug gemonteerd. Hierbij kan het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, van achter naar voor worden versteld waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

In maatvoering is de fauteuil verkrijgbaar als XS (Extra Small), S (Small), M (Medium),
L (Large) en XL (Extra Large).
Extra small: in deze uitvoering is de zithoogte 4 cm. lager en de zitdiepte 4 cm. minder dan bij de Medium uitvoering.
Small: in deze uitvoering is de zithoogte 2 cm. lager en de zitdiepte 2 cm. minder  dan bij de Medium uitvoering.
Large: in deze uitvoering is de zithoogte 2 cm. hoger en de zitdiepte 2 cm. meer dan bij de Medium uitvoering.
Extra Large: in deze uitvoering is de zithoogte 4 cm. hoger en de zitdiepte 2 cm. meer dan bij de Medium uitvoering.

Afmetingen:
5694 specs02