x

 x
 X

Sta-op Relaxfauteuil Model 5555
Unieke code: model5555
Sta-op Relaxfauteuil Model 5555 Relaxfauteuil In stof leverbaar v.a. € 2625,- In leer leverbaar v.a. € 2638,- De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zij onafhankelijk van elkaar te bedienen d.m.v. tiptoetsen of drukveer. Deze fauteuil is ook leverbaar met een sta-op functie. In maatvoering is de fauteuil naast de standaard (medium =M) ook leverbaar als Small (S) en Large (L).


vanaf € 2625,00
Sta-op Relaxfauteuil Model 5555
Relaxfauteuil
In stof leverbaar v.a. € 2625,-
In leer leverbaar v.a. € 2638,-

Technische gegevens:
5555 specs01

De fauteuils uit de SMART-serie hebben tal van verstelmogelijkheden. Deze elegante moderne serie relaxfauteuils kunnen zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch door middel van 2 motoren worden versteld. Daarnaast hebben deze fauteuils een slimme oplossing voor een sta-ophulp. Zelfs is het nu mogelijk om een sta-ophulp te verkrijgen in een draaifauteuil. Dit systeem is bijna onzichtbaar onder de fauteuil verborgen. Als de fauteuil in sta-op stand staat, kan deze uit veiligheidsoverwegingen niet meer draaien.

De bediening van het elektrisch verstelbare systeem met 2 motoren geschiedt door middel van tiptoetsbediening in de arm. Bij het relaxsysteem met sta-ophulp is alleen een handbediening aan spiraalsnoer mogelijk.
De elektriciteit voor de elektromotoren bij een 2 motorig systeem zonder opsta-hulp wordt geleverd door een accu.
De elektriciteit voor de elektromotoren bij een 2 motorig systeem met opsta-hulp wordt standaard geleverd door een trafo die via een snoer gekoppeld is aan de wandcontactdoos. Deze trafo kan worden vervangen door een oplaadbare accu, zodat de fauteuil overal geplaatst kan worden zonder dat er een kabel naar het stopcontact loopt, en toch elektrisch bediend kan worden.

In maatvoering is de fauteuil naast de standaard (medium = M) ook als Small (S) en Large (L) te verkrijgen.
Small: In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Large: In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering


Afmetingen:
5555 specs02

Diverse voeten behoren tot de mogelijkheden:

5555 specs03