x

 x
 X

Modern Bankstel Model 5755
Unieke code: model5755
Modern Bankstel Model 5755. 2-zits leverbaar v.a. € 1157,- in stof. Ieder mens heeft zijn eigen smaak en stijl. Met Equipe en de daar bijbehorende zeer uitgebreide stoffen en ledercollectie kun je precies die uitstraling geven aan jouw bank die bij jou past. Je koopt niet gewoon een bankstel, maar creëert jouw eigen bankstel. Een ontwerp van Hans Daalder.


vanaf € 1157,00
Modern Bankstel Model 5755.
2-zits leverbaar v.a. € 1157,- in stof.
 
De banken, hoekbanken en fauteuils uit het Equipe concept zijn ontworpen door Hans Daalder en bovendien geheel naar wens samen te stellen. Als u een bank of hoekbank zoekt die niets te wensen over laat en u houd van ranke vormen en design, dan is het Equipe programma een echte aanrader.
Keuze uit 2 soorten comfort voor de zitkussens.
Keuze uit 2 armleuning varianten.
Poten in 2 verschillende designs mogelijk.
Zeer fraai bijpassende fauteuils en relaxfauteuils.
 

Door deze uitgebreide mogelijkheden is er altijd een bank, fauteuil of hoekbank die past bij uw interieur en is afgestemd op uw gewenste comfort. Samen met de vele beschikbare elementen kiest u uw afmeting en opstelling. Zo heeft u de keuze uit een hoekbank in vele opstellingen en afmetingen. Vanzelfsprekend is Equipe ook leverbaar als fauteuil, 2-zits, 2½-zitsbank en 3-zitsbank.
Het Equipe programma biedt 2 verschillende type zitcomforts. Standaard zijn de zittingen uitgevoerd met een sandwich vulling met HR-schuim. Tegen meerprijs is een zeer veerkrachtige Lastilux koudschuim vulling leverbaar.
Kies tenslotte uw ideale poot. U kiest uit een RVS of houten poot. De houten poot is verkrijgbaar in vele houtkleuren waaronder alle CBM kleuren. De metalenpoot uit RVS is leverbaar in zwart of geborsteld RVS.  Tevens is de metalen variant leverbaar in alle RAL. kleuren.
U heeft de keuze uit vele prachtige stoffen in de meest uiteenlopende kleuren. Zo kunt u uw Equipe bank, fauteuil of hoekbank helemaal afstemmen op uw interieur. Tevens is er een zeer ruime ledercollectie en is er altijd een ledersoort die voldoet aan uw eisen.
Kom proefzitten en laat u informeren door onze deskundige verkoopadviseurs. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.