x

 x
 X

Relaxbanken Model 4895
Unieke code: model4895
Relaxbanken Model 4895 2-zits bank rug laag in leer leverbaar v.a. € 2092,- Stijlvol en comfortabel, de Stressless Arion bank is het meest veelzijdig model in ons assortiment. De Arion biedt u al het comfort dat u verwacht van Stressless met tijdloze belijningen die in elke ruimte passen. De Stressless Arion is populair voor het inrichten van een thuisbioscoop op maat en is voorzien van de gepattenteerde systemen Glide en Plus, die reageren op de kleinste bewegingen van uw lichaam. Geniet thuis van entertainment op de meest comfortabele manier. In combinatie met individueel verstelbare zitplaatsen en een optionele verstelbare hoofdsteun, biedt dit model superieure ondersteuning en ongeëvenaard comfort. U kunt de Arion ook combineren met de middelgrote en grote relaxhoeken voor de perfecte hoekopstelling. Maak uw kamer compleet met bijpassende Orion en Taurus relaxfauteuils.


vanaf € 2092,00

     
  logo stressless 2015

Relaxbanken Model 4895
2-zits bank rug laag in leer leverbaar v.a. € 2092,-
 

Stijlvol en comfortabel, de Stressless Arion bank is het meest veelzijdig model in ons assortiment. De Arion biedt u al het comfort dat u verwacht van Stressless met tijdloze belijningen die in elke ruimte passen.
De Stressless Arion is populair voor het inrichten van een thuisbioscoop op maat en is voorzien van de gepattenteerde systemen Glide en Plus, die reageren op de kleinste bewegingen van uw lichaam.
Geniet thuis van entertainment op de meest comfortabele manier. In combinatie met individueel verstelbare zitplaatsen en een optionele verstelbare hoofdsteun, biedt dit model superieure ondersteuning en ongeëvenaard comfort. U kunt de Arion ook combineren met de middelgrote en grote relaxhoeken voor de perfecte hoekopstelling. Maak uw kamer compleet met bijpassende Orion en Taurus relaxfauteuils.

 
Zit: stalen frame met nosagvering ingeschuimd in vormschuim.
Rug: stalen frame met nosagvering ingeschuimd in vormschuim.
Romp: stalen frame afgewerkt met plaatmateriaal.
Pootjes: diverse mogelijkheden, hout / RVS.

Afmetingen:    

  breed hoog diep
3-zits bank 198 97/107-84 87
2-zits bank 143 97/107-84 87
Fauteuil 88 97/107-84 87