x

 x
 X

OUTLET Bankstel Model 5400
Unieke code: model5400
OUTLET Bankstel Model 5400. Model: 5400 (Stressless Wizard) van € 4805,- NU € 2400,-. De unieke bekleding van de Stressless Wizard omsluit en ondersteunt uw lichaam en laat u onmiddellijk het luxueuze gevoel van volledige ontspanning ervaren. Het Speciaal ontwikkelde schuim en de Stressless glijfunctie zorgen er voor dat de bank zich heel vloeiend aanpast aan uw lichaam. Zo krijgt u net dat beetje meer comfort, zoals u van Stressless gewend bent. De bank reageert zelfs op de kleinste bewegingen van uw lichaam. U hoeft zich nooit in te spannen om uw zithouding te veranderen, wanneer u zich beweegt, past uw bank zich aan. De sleutel hiertoe is de verstelknop van de Stressless glijfunctie, die u slechts eenmaal hoeft in te stellen op de voor u meest comfortabele stand. En natuurlijk beschikt elke afzonderlijke bankzitplaats over een eigen verstelknop. Geniet er van!! Een 2-zits bank met in hoogte verstelbare hoofdsteunen en voorzien van de Stressless glijfunctie.


vanaf € 2400,00
OUTLET Bankstel Model 5400

Model: 5400 (Stressless Wizard) van € 4805,- NU € 2400,-

Technische gegevens:
Zit: nosagvering ingeschuimd in een vormschuim kussen, afgedekt met een extra dikke laag speciaal door Stressless ontwikkelde soft-schuim.
Rug: nosagvering ingeschuimd in een vormschuim kussen, afgedekt met een extra dikke laag speciaal door Stressless ontwikkelde soft-schuim.
Romp: Stalen frame gecombineerd met details van verlijmd beukenhout.
Bekleding: een dik Semi-aniline rundleder (Semira genaamd) in de kleur 28 Espresso (= donker bruin).
 

Afmetingen:
Breed: 158
Hoog: 101/111    
Diep: 86