x

 x
 X

Moderne Relaxfauteuil Model 5779
Unieke code: model5779
Moderne Relaxfauteuil Model 5779. Leverbaar in leder v.a. € 2445,-.


vanaf € 2445,00

Moderne Relaxfauteuil Model 5779
Leverbaar in leder  v.a. € 2445,-

Gebruikte materialen:
5779specs01

Deze fauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. 3 motoren, één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en de voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze z.g.n. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.  
De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn opgenomen in de arm. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. Deze verstelling gebeurt standaard handmatig, maar kan als optie ook elektrisch worden uitgevoerd.

In maatvoering is de fauteuil naast de standaard (medium=M) ook als Extra Small (XS), Small (S) en Large (L) te verkrijgen.
Extra Small: in deze uitvoering is de zithoogte 2 cm. lager en de zitdiepte 4 cm. minder dan bij de standaard uitvoering.
Small: in deze uitvoering is de zithoogte 2 cm. lager en de zitdiepte 2 cm. minder dan bij de standaard uitvoering.
Large: in deze uitvoering is de zithoogte 2 cm. hoger en de zitdiepte 2 cm. meer dan bij de standaard uitvoering


Afmetingen:
5779specs02


Diverse pootmogelijkheden:
5779specs03