x

 x
 X

Sta-op Relaxfauteuil Model 5552
Unieke code: model5552
Sta-op Relaxfauteuil Model 5552 In stof leverbaar v.a. € 1150,- In leer leverbaar v.a. € 1350,- Een klassieke relaxfauteuil met een 1-motorig of 2-motorig relaxsysteem. Deze systemen bedienen de voetklep, rug en opsta-hulp. De opsta-hulp is bei beide systemen standaard ingebouwd. Dit model is mogelijk in de maten extra small, small, medium en large. Als bekleding heeft u de keuze uit leer en stof.


vanaf € 1150,00
Sta-op Relaxfauteuil Model 5552
In stof leverbaar v.a. € 1150,-
In leer leverbaar v.a. € 1350,-

Technische gegevens:
Zit: nosagvering met daarop een koudschuim kussen.
Rug: singelband met daartegen een koudschuim kussen.
Romp: stalen verstelmechaniek met daarop een frame bestaande uit een combinatie van beukenhouten regels, metaal en plaatmateriaal.


Bij het 1-motorige systeem komt eerst de voetensteun tevoorschijn. Indien deze volledig is uitgeklapt gaat de rug achterover totdat een volledige relaxpositie is bereikt.
Bij het 2-motorige systeem zijn voetklep en rug onafhankelijk van elkaar te bedienen. De bedieningstoetsen voor het systeem zijn opgenomen in een hand-unit die door een spiraalsnoer met de fauteuil verbonden is.

Het bovenste deel van de rugleuning is standaard voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing).


Dit model is mogelijk in de maten extra small, small, medium en large.
Extra small: in deze uitvoering is de voetensteun 2 cm. korter, de zithoogte 2 cm. lager, de zitdiepte 4 cm. minder dan de medium maat.
Small: in deze uitvoering is de voetensteun 2 cm. korter, de zithoogte 2 cm. lager, de zitdiepte 2 cm. minder dan de medium maat.
Large: in deze uitvoering is de voetensteun 2 cm langer, de zithoogte 2 cm. hoger, de zitdiepte 2 cm. meer dan de medium maat.


Afmetingen maat medium:
Hoogte: 110 cm.
Diepte: 72 cm.
Breedte: 76 cm.
Zithoogte: 46 cm.
Zitdiepte: 52 cm.